fbpx

Vanliga frågor

FAQ

Most frequent questions and answers

Minimiålder för att teckna medlemsavtal är 18 år. Om man är mellan 13-18 år måste man ha vårdnadshavarens samtycke för att registrera ett abonnemang.

För att kunna ta del av träningspass och information på vår hemsida behövs en uppkopplad enhet som kan spela upp videos. För att få träningspepp och påminnelser på mms/sms en mobiltelefon. För Facebookgruppen behöver du ha en Facebook profil.

Inga redskap behövs då träningspassen består av övningar med egen kroppsvikt men en träningsmatta och vattenflaska är skönt att ha hemma. 

Ja, du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har några frågor. Vi är Actiway.

Tyvärr är inte våra pass anpassade för gravida. Vi råder er att rådfråga läkare/barnmorska om träning med egenkroppsvikt och graviditet innan ni börjar hos oss.

Nej man får välja helt själv vilka pass man tränar och hur många ggr i veckan man vill träna. Vi har bara satt ett gemensam målsättning på 3 x 30 min som också är baserat på rekommendationer från WHO, för att främja hälsa, minska risk för kroniska sjukdomar, förebygga förtida död samt för att bevara eller förbättra fysisk kapacitet. Vi vill att ni ska må bra och vara friska. Våra rekommendationer till dig som inte tränar alls eller oregelbundet är att sätta lättare mål som att träna 1-2ggr i veckan eller köra oftare men halva pass istället för att öka chansen att lyckas med din träning och få in rutinen.

Vi har ingen bindningstid utan man kan säga upp det när man vill. 

Vid abonnemang betalas medlemskapet månad, kvartal, halvår eller årsvis i förskott fram till dess att abonnemanget avslutas. Pengarna dras från ditt registrerade kort. Vad avser tidpunkten för månadsbetalningen kommer du att debiteras för abonnemanget var trettionde (30:e) dag från det att du tecknar abonnemanget, eller om abonnemanget inletts med en provperiod från och med dagen efter utgången av en sådan provperiod, såvida inte abonnemanget avslutats av dig eller Fitmibo före den tidpunkten. 

För att säga upp tjänsten inför en ny månadsperiod måste du säga upp tjänsten senast två dagar innan en ny sådan period påbörjas, annars löper prenumerationen vidare och du debiteras för ytterligare förvald period innan den avslutas.

Har du sagt upp ditt medlemskap börjar uppsägningen gälla dagen efter den sista dagen i innevarande abonnemangsperiod. Uppsägningstiden är alltså mellan 0-365 dagar, beroende på vart i din medlemsperiod du är och vilket typ av medlemskap du valt. Säger du upp ditt medlemskap 10 dagar innan en ny period börjar, är den 10 dagar tex.

Man kan säga upp sitt medlemskap när som helst. För att säga upp tjänsten inför en ny medlemsperiod måste du säga upp tjänsten senast 2 dagar innan en ny period påbörjas, annars löper prenumerationen vidare och du debiteras för ytterligare en månad, kvartal, halvår eller år innan den sedan avslutas.

För att säga upp Tjänsten, gå till Fitmibos hemsida och logga in. Gå till sidan ”Mitt medlemskap” och välj fliken medlemskap, där hittar du cancel tryck på den, fyll gärna i formuläret och skicka iväg, tryck sedan på avsluta medlemskap längst ner på sidan. Du kontakta oss via mail vid frågor.

Följ enkelt dessa stegen:

1. Gå till ”Mitt medlemskap”

2. Välj fliken ”medlemskap”

3. Välj byt medlemskap och välj mellan Månad ordinarie, kvartal 13% rabatt , halvår 25% rabatt, år 40% rabatt

4. tryck select plan

5. Gå vidare och tryck betala och sedan är det klart.

Betaldagen återställs till den dagen man byter och dagarna du har kvar på nuvarande medlemskap kommer du få i rabatt.

Välkommen tillbaka Snygging!