fbpx
Träna hemma eller vart du vill
Ingen Bindningstid
Billigt
Tillgängligt 24/7
Ett nytt träningspass varje vecka
Fitness for Mind & Body
Fitmibo
5.0
Based on 20 reviews
drivs av Facebook

Online träning friskvårdsbidrag

Online träning friskvårdsbidrag

Online träning friskvårdsbidrag​

Vad är friskvårdsbidrag och gäller det också för online träning?

Ja, friskvårdsbidrag gäller även online träning visst är det toppen? Träna hemma eller vart du vill, slipp trånga gym, dyra medlemsavgifter och bindningstider. Att hitta tid i vardagen kan ibland kännas svårt men att träna med oss är enkelt, din hälsa är viktig och att corona anpassa träningen är smart och viktigt. Hos Fitmibo prenumererar du som medlem på vårat träningsschema online. Varje vecka får du en ny träningsvideo på 30 minuter så att träningen känns rolig och varierad. Varför inte ta till vara på ditt friskvårdsbidrag och testa ett nytt sätt att träna som du kan anpassa efter din egen förmåga och schema. Genom att träna regelbundet kommer du att må bättre psykiskt och fysisk. Läs mer om det HÄR Vill du ha hjälp eller har du frågor tveka inte att kontakta oss.

Vi har sammanfattat lite hur det funkar med friskvårdsavtal 

Arbetsgivaren kan skatte- och avgiftsfritt ge sina anställda möjlighet till enklare slag av motion och friskvård. Om den anställda har kostnad för till exempel, gym, ridlektioner eller annan motion kan arbetsgivaren mot kvitto betala ett skattefritt friskvårdsbidrag på maximalt 5 000 kronor per år inklusive moms.

Arbetsgivaren kan i stället för friskvårdsbidrag eller som ett komplement bekosta och stå för kostnaden för till exempel ett gymkort. Bedömningen av om det är fråga om skattefri personalvårdsförmån ska i dessa fall göras baserat på om aktiviteten är av enklare slag och mindre värde. Vad som är av mindre värde finns inte fastställt som belopp men som exempel ryms ett vanligt årskort på gym inom definitionen.

En förutsättning för skatte- och avgiftsfrihet är att erbjudandet om förmånen riktar sig till alla anställda.
Källa: Skatteverket.

Är du ett företag? 

Månar du om dina anställdas hälsa? Kontakta oss gärna HÄR om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda ditt företag. 

welcome back beautiful!

Let's Workout!​

Logga in på ditt konto