fbpx

Our Story

Kära vardagshjälte

Vi är inspirerade av människor som vill leva hälsosamt med träning som en del av sin vardag. Vi hoppas att Fitmibo kan ge balans och inspirera till en aktiv livsstil genom frihet, variation, gemenskap, motivation, enkelhet och råd. 

Om du är den starkaste versionen av dig själv kommer du även känna dig som och vara den vackraste versionen av dig själv. Fitmibos träning är skapad för att hylla styrkan vi har inom oss och våra fantastiska kroppar oavsett storlek. Vi hoppas kunna hjälpa er att vara lyckliga och självsäkra så att ni vågar följa era hjärtan och drömmar utan att ge upp.

Historia

Att hålla i träningsrutiner är svårt, något som många kämpar med till och från hela livet. Jennifer hade fastnat i en rejäl svacka efter att hon blivit dumpad  och hade inte tränat regelbundet på länge. Hon hade dåligt självförtroende, kände sig trött och låg både psykiskt och fysiskt. Men efter att ha lyssnat på Anders Hansens sommarprat var det som ett ljus tändes och hon förstod hur mycket träning faktiskt påverkar en människa och hur viktigt det är för att må bra. Hon ville ha förändring och sökandet efter det perfekta träningsupplägget startade. Hon träffade då på Robin som är personlig tränare och 2020 skapade de tillsammans Fitmibo som är en förkortning på Fitness for mind & body. Nu hjälper vi och inspirerar våra medlemmar varje vecka till ett lyckligare & friskare liv.

Välkommen tillbaka Snygging!