fbpx

Är du trött på att du inte får inte de resultat som du vill ha?
Inte veta vad du ska äta för att gå ner i vikt, bygga muskler eller nå just dina hälsomål?

Personligt Kostschema

Då är ett personligt kostschema från Fitmibo perfekt för dig.

Våra kostscheman

Våra kostscheman är individanpassade, näringsberäknade och okomplicerade för passa din vardag. Du får ett kostschema anpassat efter dina önskemål och ditt mål med goda och enkla recept som hela familjen kan ta del av.

Kostschemat är anpassat efter hur många gånger det passar dig att äta varje dag och vi tar hänsyn till allergier eller om du har en viss kosthållning exempelvis om du inte tål gluten eller laktos. Du får 5 enkla och goda recept för varje måltid med kalorie beräkning. Vi beräknar även din energiförbrukning genom information om ålder, kön, vikt, längd, aktivitetsnivå vid vardagsmotion och träning för att få optimalt resultat. 

Ett kostschema är perfekt för att få en kickstart och du kommer får veta hur mycket du ska äta varje dag för att nå ditt mål. Ta chansen att skapa goda rutiner som till slut blir till vanor. Följer du kostschemat 1-3 månader så kommer du få resultat.

Tänk på att det inte bara räcker med att ha ett kostschema, du måste lägga tid och energi på att planera och göra maten som finns på schemat. Det finns inga genvägar till att nå ditt mål. Syftet med ett kostschema är inte att äta dessa måltider hela ditt liv utan det är för att få en kickstart och för att du ska lära dig hur mycket kalorier som du behöver för det mål som du har.

Köp ett personligt kostschema för endast 799:-

Fyll enkelt i Formuläret och betala för att Börja din resa redan idag!

Välkommen tillbaka Snygging!