fbpx
Träna hemma eller vart du vill
Ingen Bindningstid
Billigt
Tillgängligt 24/7
Ett nytt träningspass varje vecka
Fitness for Mind & Body
Fitmibo
5.0
Based on 28 reviews
drivs av Facebook

Kostschema

Är du trött på att du inte får inte de resultat som du vill ha? Inte veta vad du ska äta för att gå ner i vikt, bygga muskler eller nå just dina hälsomål?

Då är ett personligt kostschema från Fitmibo perfekt för dig.

kostschema lax med qinoua och grönsaker

Våra kostscheman är individanpassade, näringsberäknade och okomplicerade för passa din vardag. Du får ett kostschema anpassat efter dina önskemål och ditt mål med goda och enkla recept som hela familjen kan ta del av.

Kostschemat är anpassat efter hur många gånger det passar dig att äta varje dag och vi tar hänsyn till allergier eller om du har en viss kosthållning exempelvis om du inte tål gluten eller laktos. Du får 5 enkla och goda recept för varje måltid med kalorie beräkning. Vi beräknar även din energiförbrukning genom information om ålder, kön, vikt, längd, aktivitetsnivå vid vardagsmotion och träning för att få optimalt resultat. 

Ett kostschema är perfekt för att få en kickstart och du kommer får veta hur mycket du ska äta varje dag för att nå ditt mål. Ta chansen att skapa goda rutiner som till slut blir till vanor. Följer du kostschemat 1-3 månader så kommer du få resultat.

Tänk på att det inte bara räcker med att ha ett kostschema, du måste lägga tid och energi på att planera och göra maten som finns på schemat. Det finns inga genvägar till att nå ditt mål. Syftet med ett kostschema är inte att äta dessa måltider hela ditt liv utan det är för att få en kickstart och för att du ska lära dig hur mycket kalorier som du behöver för det mål som du har.

5 viktiga punkter för att du ska kunna lyckas med ditt kostschema

1. Lägg inte ditt kostschema bland alla andra papper, utan åk och handla in det som du behöver direkt.. 

2. Fullfölj schemat fler än 7 dagar. Det tar tid att skapa stora resultat. Vecka för vecka så kommer du må bättre, känna skillnad och se skillnad. 

3. Fokusera på helheten, det blir inte perfekt alla dagar. Det är okej så länge du inte ger upp. Alla utmaningar kommer att ge motstånd. 

4. Drick vatten till alla måltider. 

5. Vi tror inte på förbud mot olika livsmedel utan vi tror på en balans. Får du aldrig äta det du tycker är gott så kommer du att tröttna och falla tillbaka till gamla vanor, där emot så måste du vara medveten om att du inte kan äta din chokladkaka varje dag för det kommer påverka ditt resultat. Ät mindre och mer sällan men uteslut inte om det är något som förgyller ditt liv, du behöver bara vara mer medveten och ha ett annat mindset. Sömnen är också en viktig parameter om du vill få bättre hälsa alternativt göra en transformation med din kropp. 

Kostschema gå ner i vikt

Ta tag i din hälsa och köp ett personligt kostschema för endast 799:- och starta din resa redan idag!

Välkommen tillbaka Snygging!