fbpx

F i t m i b o

Bloggen av
Robin & Jennifer

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hur du kan tänka kring julen?

Jul

Här kommer några bra tips till julen! 

Du kan äta allt men inte alltid och forfarande uppnå resultat! Om du vill äta den där lussebullen till fikat så gör du det, men gör det inte varje dag utan välj ut dina tillfällen. Tillåt dig också att äta den där lussebullen till fikat! Förbud håller sällan på långsikt.

 Skippa inga vanliga måltider för att ”göra plats” åt julgodiset. Ät näringsrik mat som vanligt och därefter äter godiset/sötsakerna som du är sugen på. Oftast blir man mindre sugen på godis/sötsaker om man håller en god och balanserad kosthållning i övrigt och inte är hungrig!

 Ät dig mätt men inte ”övermätt”! Ofta triggar hungerkänslor cravings så försök att aldrig bli hungrig utan ät dig lagom mätt vid varje måltid.

 Känn ingen skuld för att du inte hinner med den träning som är tänkt eller äter som du planerat under juldagarna. Det är bara några dagar på ett helt liv! Så länge du hittar tillbaka till dina gamla rutiner efter juldagarna kommer resultatet inte att påverkas på lång sikt!

 Slutligen, lägg ned alla försök om att ”äta nyttigt” på julafton. Ät vad du vill och det du är sugen på! Fokusera istället på att hålla i dina vardagliga rutiner före och efter!

Hoppas att dessa tips gav dig något! 

Relaterade Artiklar

Inte medlem hos oss än?

Välkommen tillbaka Snygging!