fbpx

F i t m i b o

Bloggen av
Robin & Jennifer

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hur du kan mäta en förändring i en viktresa?

Vi är många som har som mål att gå ned i vikt, Många gånger så tror jag det kan vara bra att komma ifrån målet att du ska gå ned i vikt om du känner ångest och oro över det. Då kan du fokusera på andra metoder som på bilden under. Din vikt är bara en siffra och den är inte hela sanningen. Det är inte hälsosamt att vara för tjock och det är inte hälsosamt att vara smal. Men det allra viktigaste är att du blir bekväm med din kropp och lär dig tycka om den. 

Alla har vi våra skavanker. Det vi ska lägga stor energi och vilja på är vår träning, vardagsmotion, mentala hälsa och kostbiten. Inte på vår vikt. Det resultatet kommer att komma utan att du tänker på dig om du fokuserar på de andra pusselbitarna. 

Du ska äta hälsosamt och träna för att du vill det. Inte för att du hatar det. 

Vi är mer utbildade än  någonsin, det finns mängder med kunskap på internet och bland dina kontakter, du vet att du behöver äta mindre och röra på dig mer. 

Vad vi inte är medvetna om är att det krävs ett commitment beslut för att du ska lyckas långsiktigt.  Alltså du måste bestämma dig på riktigt och fullfölja planen till 110% då kommer du lyckas. Du kan inte gå in halvhjärtat. Beslutet måste komma inifrån. Den inre motivationen är allt. 


Relaterade Artiklar

Inte medlem hos oss än?

Välkommen tillbaka Snygging!