fbpx

F i t m i b o

Bloggen av
Robin & Jennifer

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hur du får till träningen efter semestern?

Gå inte ut för hårt

Att komma igång med träningen efter semestern är inte alltid det lättaste. Du har haft andra rutiner under semestern som säkert inneburit mat, alkohol, sena kvällar, fester och andra aktiviteter som du annars inte gör. Det är lätt att bli lat och sen pang så är hösten här och du ska tillbaka till dina gamla rutiner. Här kommer några bra tips till dig. 

Var snäll mot kroppen i början. Det är lätt hänt att man överanstränger sig de första veckorna. Oavsett om du är motiverad eller inte gå inte ut och spring milen 4 gånger i veckan. Klassiskt att skada sig efter en semester pågrund av överbelastning. 

Planering är a-o

Tänk så här: Veckan har 168 timmar. Du kommer  att kunna avsätta tid för träning i någon form. Vi har alla olika scheman som vi försöker anpassa våra liv efter så om du upplever att du inte har tid så måste du ställa dig frågan: ”Hur kan jag skapa mig tid?” Har du ett tillräckligt motiverande mål så kommer du att hitta tid. Personer som har en strategi och en plan kommer att göra bättre ifrån sig än de som inte har det

Vardagsmotion

Utmana din kreativitet. Kanske har du ett viktigt jobbsamtal i anslutning till din lunch, varför inte ta en powerwalk medan du tar det där samtalet? Är du ute med barnvagnen och promenerar, varför inte ta den där extra lilla joggingturen som du annars inte tar? Andra saker du kan göra för att optimera din vardagsmotion är att ta trappan istället för rulltrappan eller att utrusta ditt hem med diverse utrustning som kan göra under för din hälsa, till exempel ett par kettlebells, hantlar eller en yogamatta

 
Bli-ambassadör-träning-kvinna-som-tränar-hemma

Relaterade Artiklar

Inte medlem hos oss än?

Välkommen tillbaka Snygging!