fbpx

F i t m i b o

Bloggen av
Robin & Jennifer

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ska du börja träna? Här kommer fem tips

1. 

Var beredd på att det inte kommer vara någon dans på rosor! Ge inte upp, ta babykliv framåt istället för jätte kliv. Alla har vi varit nybörjare men med tiden så kommer du få resultat. Du har säkert hört att Rom inte byggdes på en dag. Kom ihåg att det är ett marathon inte en sprint. Träning och motion är något du ska hålla på med hela livet så ha inte bråttom. Det är ett bra första tips vi kan ge dig som är nybörjare och som inte har tränat speciellt mycket i ditt liv.

2. 

Se till att omge dig med människor som tränar eller lever hälsosamt. Du blir som du umgås. Hitta en träningskompis. Håll dig ifrån dem som klagar, själ energi och som inte vill stötta dig i din resa. Ofta är det får de inte orkar och har drivkraften som de hackar på dig.

 3. 

Planera in din träning i kalendern. Gör saker och ting enkelt till att börja med. Resultatet kommer inte påverkas av om du äter vanlig havregryn eller fiber havregryn. Det kommer inte heller nämnvärt påverkas om du går powerwalks före eller efter frukost

 4. 

Varför slutade du träna förra gången? Motgång? Var det för jobbigt? Fel träningsform? Ursäkter? Gick du ut för hårt? Ta med dig ditt varför och tänk ut en plan B om du skulle falla tillbaka och sluta träna pågrund av den anledningen.

5. 

Sätt upp enkla mål till att starta med. Inte rimligt att sätta upp som mål att göra en svensk klassiker när du inte tränat på 4 år. Som upplagt för att misslyckas.

Hoppas att du fick med dig några bra tips.

Fyra vanliga misstag i en armhävning

Relaterade Artiklar

Inte medlem hos oss än?

Välkommen tillbaka Snygging!