fbpx

F i t m i b o

Bloggen av
Robin & Jennifer

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hur får du till hemmaträningen?

Hemmaträning

Vad ska du göra för att lyckas?

 

1. Hitta en tid på dagen som passar dig Att försöka få in en vana att träna vid en specifik tid varje dag kommer göra det lättare för dig att kunna följa. Om du exempelvis är en morgonmänniska är det ett perfekt tillfälle att börja dagen med ett träningspass! Det gör dig både piggare och mer effektiv under dagen. Du kan även utnyttja tid på lunchen för en joggingtur eller planera in ett träningspass på kvällen – hitta en tid på dagen som passar dig bäst.

 

2. Gör en egen träningsdagbok Redan innan träningen sätter igång är det viktigt att sätta upp ett schema och även ha mål att fylla i de dagarna som du tränar. Det kan vara alltifrån att springa en viss sträcka, hur länge du kan stå plankan till att fylla i hur länge du var ute på promenad. Våra officiella träningsdagar är måndag, onsdagar och fredagar. Sätt in de passen i ditt schema.

 

3. Ha en särskild plats för träningen Att ha ett eget utrymme för träningen är det bästa för att höja motivationen och komma igång. Men alla kanske inte har ett extrarum – då kan du helt enkelt skapa en egen liten träningshörna någonstans i hemmet. Varför inte i vardagsrummet eller sovrummet? Tips är även att lägga alla träningsrelaterade saker i en låda för att enkelt ta fram och tillbaka innan och efter träningspassen. Tänk även på att inte träna i mjukiskläder eller pyjamas, utan att använda träningskläder! Det höjer motivationen ytterligare.

 

4. Ta tillvara på naturen istället för att träna i hemmet kan du under ljusare tider passa på att träna ute! En perfekt kombo att både få frisk luft och solljus. I många parker finns det dessutom utomhusgym som du kan använda dig av. Beroende på vilken träningsform du gillar kan du antingen ta en joggingtur, powerwalk, träna i utegym eller ta med dig yogamattan ut för att göra övningar på.

Relaterade Artiklar

Inte medlem hos oss än?

Välkommen tillbaka Snygging!