fbpx

F i t m i b o

Bloggen av
Robin & Jennifer

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vad betyder Consistency?

Consistency


Vi på Fitmibo är inte för mottot “go hard or go home” för att man ska få positiva effekter av sin träning. Mer och hårdare träning är inte alltid bättre. Ett lite lugnare eller “mindre bra” pass är inte ett bortkastat pass. Resultaten kommer ändå så länge man tränar med tillräcklig belastning, varierar sin träning och håller på konsekvent.

Vill vi skapa en hållbar livstil så kan vi inte träna 6 dagar i veckan. De flesta av oss är inte elitidrottare och det är dessutom inte hälsosamt att vara det. Vi är oftast människor som är ute efter hälsa och välmående och då är vardagsmotion, träning, sömn och kost viktigt för att vi ska må bra. Om du har ett mer anpassat mål så kan det krävas mer vardagsmotion tex om du vill bränna fett så kan du behöva röra på mer för att höja energiförbrukningen.

En quick fix går snabbt och du får ofta resultat men resultatet varar ej för evigt. Vill du ha riktiga resultat som du alltid bär med dig så gäller det att vara konsekvent resten av ditt liv. Om du tränar 30 minuter tre gånger i veckan i hela ditt liv. Förstå hur vältränad du ska bli då!

Consistency is key! 

Consistency


Vi på Fitmibo är inte för mottot “go hard or go home” för att man ska få positiva effekter av sin träning. Mer och hårdare träning är inte alltid bättre. Ett lite lugnare eller “mindre bra” pass är inte ett bortkastat pass. Resultaten kommer ändå så länge man tränar med tillräcklig belastning, varierar sin träning och håller på konsekvent.

Vill vi skapa en hållbar livstil så kan vi inte träna 6 dagar i veckan. De flesta av oss är inte elitidrottare och det är dessutom inte hälsosamt att vara det. Vi är oftast människor som är ute efter hälsa och välmående och då är vardagsmotion, träning, sömn och kost viktigt för att vi ska må bra. Om du har ett mer anpassat mål så kan det krävas mer vardagsmotion tex om du vill bränna fett så kan du behöva röra på mer för att höja energiförbrukningen.

En quick fix går snabbt och du får ofta resultat men resultatet varar ej för evigt. Vill du ha riktiga resultat som du alltid bär med dig så gäller det att vara konsekvent resten av ditt liv. Om du tränar 30 minuter tre gånger i veckan i hela ditt liv. Förstå hur vältränad du ska bli då!

Consistency is key! 

Consistency


Vi på Fitmibo är inte för mottot “go hard or go home” för att man ska få positiva effekter av sin träning. Mer och hårdare träning är inte alltid bättre. Ett lite lugnare eller “mindre bra” pass är inte ett bortkastat pass. Resultaten kommer ändå så länge man tränar med tillräcklig belastning, varierar sin träning och håller på konsekvent.

Vill vi skapa en hållbar livstil så kan vi inte träna 6 dagar i veckan. De flesta av oss är inte elitidrottare och det är dessutom inte hälsosamt att vara det. Vi är oftast människor som är ute efter hälsa och välmående och då är vardagsmotion, träning, sömn och kost viktigt för att vi ska må bra. Om du har ett mer anpassat mål så kan det krävas mer vardagsmotion tex om du vill bränna fett så kan du behöva röra på mer för att höja energiförbrukningen.

En quick fix går snabbt och du får ofta resultat men resultatet varar ej för evigt. Vill du ha riktiga resultat som du alltid bär med dig så gäller det att vara konsekvent resten av ditt liv. Om du tränar 30 minuter tre gånger i veckan i hela ditt liv. Förstå hur vältränad du ska bli då!

Consistency is key! 

Relaterade Artiklar

Inte medlem hos oss än?

Välkommen tillbaka Snygging!