fbpx

F i t m i b o

Bloggen av
Robin & Jennifer

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Poddar

Hej alla Fitmibo krigare

Poddar inom träning och hälsa

Jag tror det är ytterst viktigt att själv utbilda sig i ämnet kost och träning. För vi luras på massa skit som kostar pengar och som inte ger resultat som tex olika kosttillskott eller dieter, vi kunde lagt de pengarna på annat roligt. Därför är det viktigt att du är påläst, är källkritisk och har kunskapen för att lyckas med det du vill ta dig an. Jag kommer här hänvisa till bra poddar som du kan lyssna på när du sitter på bussen till och från arbetet eller när du står hemma och lagar mat. 

Tyngre Dietist Podd

Koststudion med Vilma Litens

Träningsglädje talks

Träningspodden

Johannes Hansen Podcast

Relaterade Artiklar

Inte medlem hos oss än?

Välkommen tillbaka Snygging!