fbpx

F i t m i b o

Bloggen av
Robin & Jennifer

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Topp 10 livsmedel

Topp 10 livsmedel

Hej alla Fitmibo krigare

Topp 10 livsmedel

Hej. Det är Robin vid tangentbordet, jag skulle vilja lista mina topp 10 livsmedel som jag äter mycket av för tillfället. Häng med 

1.Banan 

2.Brocholli 

3.Turkisk yoghurt 

4. Cola zero 

5. Hamburgare 

6. Havregryn 

7. Kyckling 

8. Lax 

9. Ägg 

10. Ris 

Detta är livsmedel som jag äter mycket av. Jag är mänsklig som ni och om du ska titta på mer i folks ögon onyttiga livsmedel så finns hamburgare och cola zero med på listan. Men det behöver inte finnas något förbjudet och det finns inget som är dåligt om du inte äter det för mycket. En dietist sa till mig. Om du mår bra innan du äter, under tiden och efter så är det bra för dig. Viktigt att ta med sig. Vad är dina topp 10 livsmedel? Dela gärna med dig i facebook gruppen 

Relaterade Artiklar

Inte medlem hos oss än?

Välkommen tillbaka Snygging!