fbpx

F i t m i b o

Bloggen av
Robin & Jennifer

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tips vid viktnedgång

Tips vid viktnedgång

Hej alla Fitmibo krigare 

Bra tips vid en viktnedgång 

1.Tålamod. Mitt bästa tips för viktnedgång är att ha en stor dos tålamod. Tänk långsiktigt, skapa små hållbara förändringar över tid. Låt kroppen och huvudet vänja sig. 

2. Less is more. 20 minuters träning är bättre än ingenting.  I längden kommer det ge bättre resultat och du kan berömma dig själv oftare vilket leder till en positiv bild av träning. Lite rörelse varje dag är bättre är bättre än 1 gång i veckan på ett löpband eller en cykel. 

3. Kalorier in och ut. Stoppar du i dig 3000 kcal på en dag men bara gör av med 2000 kcal så kommer du ligga på ett överskott av energi det kommer inte leda till en viktnedgång. Hur lång tid det tar för att få resultat i viktnedgången är individuellt så kom ihåg att ha tålamod. Det kommer att lossna. 

4. Ha ett djupare rotat mål till varför du vill gå ner i vikt? Därför bör du ha en klar inre bild varför du vill gå ned i vikt? Om vi ska vara helt specifika så vill du inte gå ned i vikt utan du vill gå ned i fettmassa och bibehålla eller bygga muskler så är det oftast i alla fall. 

5. Planering och kontinuitet. Se över din vecka och skriv ner när du ska göra matlådorna och när du ska utföra din träning. Det kommer öka chanserna att du får till de och du kan styra din vardag bättre. 

Jag har själv ingen erfarenhet av viktnedgång däremot har jag lång erfarenhet att själv hålla vikte och av att hjälpa andra. Det finns ingen väg som passar alla utan detta är bra tips som jag använder på mina klienter. Det är du som ska hitta ett sätt som fungerar i vardagen och som kan hjälpa dig med en livstilförändring. 

Lycka till 

Relaterade Artiklar

Inte medlem hos oss än?

Välkommen tillbaka Snygging!