fbpx

F i t m i b o

Bloggen av
Robin & Jennifer

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Böcker om hälsa och kost

Böcker om hälsa och kost

Hej alla Fitmibo krigare

Här kommer tips på bra böcker om hälsa och kost 

Skitmat

Skitmat Vad det är, varför den gör dig fet och varför du fortsätter att äta den Författaren till boken, Jacob Gudiol, är en framstående profil inom världen för kost och hälsa i Sverige och även skaparen bakom en av Sveriges största bloggar kring hälsa, kost och träning, Träningslära.se

Hjärnstark

Hjärnstark hur motion och träning stärker din hjärna visar Anders Hansen, överläkare i psykiatri och författare till boken Hälsa på recept, vilka mekanismer i din hjärna som omvandlar promenaden eller löprundan till inget mindre än en mental ”uppgradering”. Du får lära dig vad det beror på och du får konkreta tips på hur du ska röra på dig för att uppnå alla positiva effekter som forskningen har kunnat visa. 

Fuck your fears

Fuck your fears utmana dina rädslor och bli en vinnare Johannes Hansen är föreläsare, rådgivare och expert på ledarskap. Han har tränat med två av världens främsta namn inom personlig utveckling, Bob Proctor och Anthony Robbins. Sedan 2011 har Johannes coachat över trehundra vd:ar i ledarskap och föreläst för över hundratusen människor.

Vältränad

VÄLTRÄNAD HANDBOKEN FÖR DEN FUNKTIONELLA KROPPEN Linus Johansson är sjukgymnast, träningsinstruktör och en efterfrågad utbildare och föreläsare.

Hans mål är att sprida kunskap om träning och rörelse. 

Trevlig läsning 

Relaterade Artiklar

Inte medlem hos oss än?

Välkommen tillbaka Snygging!