fbpx

F i t m i b o

Bloggen av
Robin & Jennifer

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på google

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

BRA TIPS PÅ VARDAGSMOTION

BRA TIPS PÅ VARDAGSMOTION

Att få till mer vardagsmotion är inte speciellt krångligt, här får ni lite lätta tips. Som ni kan göra utöver hemmaträningen med Fitmibo. Det är småsakerna i vardagen som i längden skapar en förändring.

Ta trapporna

Att ta trapporna istället för rulltrapporna eller hissen. Om man vill börja lite chill som dessutom gör att man kommer fram snabbare, kan man gå upp för rulltrapporna istället för att stå.

Sexuell aktivitet

Sex är jätte bra ”vardagsmotion” både män och kvinnor bränner kalorier. Sex har även massa fler hälsofördelar så passa på.

Dammsug

Dammsugning bränner även det kalorier så det kanske inte är så dumt att hålla det rent hemma ändå.

Stå upp och jobba

Om du jobbar på kontor stå upp och jobba så att du inte blir stilla sittande i långa perioder. Testa nya trenden ”walk and talk” där man har sitt möte under en promenad.

Bensträckare

Det vara bra med något så enkelt som en bensträckare. Korta bensträckare kan bidra till att man blir piggare. Man kan gå och hämta en kopp kaffe eller ett glas vatten, eller så kan man ställa sig upp och sträcka kroppen.

Cykla

Cykla när möjligheten finns, till affären, till jobbet, till skolan mm. Cykeln är ett effektivt transportmedel som är toppen för vardagsmotionen.

Lunchpromenad

Lunchen är ett utmärkt tillfälle att ta en promenad. En lunchpromenad kan vara ett avbrott från stillasittandet som får igång både kropp och hjärna. Man kan göra tillsammans med sina arbetskamrater eller få lite egentid. Under vintertid i Sverige är det perfekt tillfälle att få sin dos av dagsljus.

Ha nu en underbar vecka

Med vänlig hälsning, Jennifer Fitmibo

Relaterade Artiklar

Inte medlem hos oss än?

Välkommen tillbaka Snygging!